Anda Akan Mula Dapat Duit Atas Angin Yang Jatuh Dari Langit Sekelip Mata Entah Dari Mana Sebanyak RM50,000 Setiap Bulan Dengan Menggunakan Perisian Atas Cloud Ajaib Saya Ini!





Tumpukan perhatian PENUH kepada BUKTI KUKUH yang tak boleh disangkal sesiapa lagi berbentuk video di bawah ini. Dengan memasang perisian atas CLOUD saya ini, anda akan dengan sekelip mata sahaja mula menjana antara RM50,000 sebulan hingga ke RM100,000 sebulan DAN mungkin lebih lagi bergantung sama ada perisian yang memanipulasi suatu LUBANG rahsia ini dapat berjalan dengan lebih kencang lagi.
Sebaik anda install perisian RAHSIA ini di cloud, dalam masa beberapa minit sahaja anda boleh logmasuk ke dalam akaun Maybank atau mana-mana akaun bank anda sendiri dan melihat duit bertubi-tubi masuk tak henti-henti setiap beberapa minit. Anda pasti tak percaya dengan kenyataan saya ini, tapi saya sanggup bersumpah yang duit ini akan pasti menjadi milik anda setiap bulan mulai saat ini buat selama-lamanya.

TINGGIKAN SUARA VIDEO ATAS DAN TUMPUKAN PERHATIAN SEPENUHNYA!

Ya, saya tahu… mungkin anda pernah terbeli bermacam-macam app telefon bimbit, pelbagai e-book yang menjanjikan bermacam-macam tapi hampeh sesen pun tak masuk poket anda. Hanya satu sahaja yang saya dapat kata kan - ini lain sekali, kerana ia BUKAN sesuatu app yang perlu dipasang dalam telefon bimbit atau perisian di dalam mana-mana komputer atau sebarang teknik yang perlu dibaca untuk menjana pendapatan. Sebaik anda menjadi ahli VIP secara rasmi saya, anda hanya perlu duduk diam dan lihat duit masuk sahaja.

Anda tidak perlu muat turun apa-apa pun. Hanya login, kemudian tekan butang INSTALL supaya perisian ini dapat berjalan di cloud. BUKAN install di telefon bimbit atau di laptop/komputer mana-mana. Kemudian tidak perlu lakukan apa-apa lagi. Tidak perlu apa-apa langkah selanjutnya seperti mendaftar affiliate, mendaftar akaun Gmail atau apa-apa sekalipun. Ini benar-benar duit atas angin!

Ini adalah JAMINAN SETEBAL logam uranium saya kepada anda. Anda tidak perlu takut, program rahsia saya ini cukup lain sekali dari apa-apa yang anda pernah terjumpa atau TERBELI sebelum ini.

Arahan saya kepada anda sekarang – lakukan ya…. -> Buang & delete semua e-book atau sebarang aplikasi dari telefon bimbit dan komputer anda. Lupakan segala-gala yang anda pernah beli atau masuk sebelum ini. Ini adalah program yang SEBENARNYA… yang bakal mengubah hidup anda buat selama-lamanya.

Lihat di atas bukti yang tidak boleh diendahkan lagi. Akaun bank anda akan sarat dengan wang yang masuk bertubi-tubi segila yang anda nampak di atas ini. Sebenarnya, anda tidak akan dapat tahu pun sumber dari mana duit ini datang. Tetapi yang pasti duit ini HALAL dan menurut segala hukum syarak dan memenuhi segala keperluan perundangan negara Malaysia tercinta ini. Saya telah mendapat pengesahan dari seorang ustaz dan pakar perundangan mengenai ini, jadi anda tidak perlu risau.

Program saya ini menggunakan teknik AI (artificial intelligence) terkini menggunakan programming language Python yang dapat merungkaikan satu formula untuk menembusi lubang yang terdedah selama ini. Tiada siapa pun tahu mengenai ini. Sekarang tiba masa untuk anda pula merasa hasil dalam rupa duit yang tak henti-henti akibat lubang ajaib ini.

Jadi, saya hanya ingin meminta masa beberapa minit sahaja dari masa berharga anda untuk mendengar, melihat dan belajar bagaimana lubang ajaib ini yang bakal mengubah hidup anda selepas ini.

Rahsia ini cukup hebat sekali, silap-silap sekadar membaca perutusan di bawah pun, anda sudah boleh dapat idea bagaimana untuk menjadi kaya selepas ini.

AMARAN KERAS: Anda perlu masuk program RAHSIA saya SEKARANG juga. Keadaan ekonomi yang tidak menentu sejak akhir-akhir ini sedang mengakibatkan harga-harga segala barang keperluan mencanak-canak naik dan akan mengancam kedudukan kewangan anda sekeluarga sekarang ini. Punca-punca perniagaan serta peluang pekerjaan semakin lama semakin menipis di luar sana.

Saya risau anda dan keluarga akan semakin lama lemas terjerumus dalam belenggu hutang yang semakin perit dari hari ke hari. Mungkin dalam masa terdekat beberapa bulan lagi, anda sudah tidak mampu membeli sebarang barang keperluan anda lagi

ATAU anda boleh memilih pilihan kedua untuk memasuki program ajaib saya ini dan merasa kemewahan hidup yang melampau sama seperti apa yang anda lihat di dalam video di atas.

Jika pilihan pertama iaitu terus hidup sama seperti hari ini dibelenggu himpitan hutang yang tak tertanggung, sila lah tutup perutusan saya ini sekarang juga dan terus dengan gaya hidup anda sekarang. Tetapi jika anda hendak jadi seorang jutawan sekelip mata, sila terus membaca di bawah….

Buntu memikirkan masalah kewangan? Dah cuba pelbagai cara buat side income tetapi tiada hasil? Ubah mindset anda dan JOM SERTAI DUIT CLOUD. Tak perlu runsing dan sakit kepala lagi. Anda boleh menjana pendapatan sehingga RM2000-RM5000 dalam masa sehari! Duduk diam sahaja di rumah duit masuk ke dalam account bank seperti air yang mengalir. Tengok saya keluarkan RM5000 cash macam tu je. Gempak kan ? Mengeluh sebelum mencuba? Jangan berfikir banyak kali. Mulakan langkah sekarang!

Dien Ipoh, Perak


Sedikit Tentang Diri Saya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Saya Ucapkan Kepada Sahabat Semua,

Dengan perasaan rendah diri dan cukup bersyukur sekali, saya ingin memboloskan suatu RAHSIA yang cukup hebat sekali yang tertanam di dalam jiwa sanubari saya selama ini.

Nama saya ialah Affendy Zain berasal dari Kajang, Selangor tetapi sekarang duduk di sebuah perumahan berpagar sekuriti yang mewah sangat-sangat. Ini bukan nama yang buat-buat dan ya, ini memang muka saya ya. Bukan gambar yang di ambil dari Google atau Facebook. Saya berani tampil ke depan mahu membocorkan rahsia ini, walaupun haters ramai tengah menunggu untuk bantai saya kerana cemburu melihat kekayaan saya.

RAHSIA yang ingin saya kongsi dengan anda hari ini pasti mengubah hidup anda selepas ini.

Lain sekali dari apa yang anda pernah dengar sebelum ini, anda tidak perlu memasang sebarang aplikasi atau membeli apa-apa e-book untuk menjadi seorang jutawan sekelip mata dengan RAHSIA saya ini. Ya, tidak perlu lakukan apa-apa sekalipun. Hanya tutup mata beberapa saat, dan selepas itu, lihat duit berdentum-dentum masuk ke dalam akaun Maybank anda.

Saya tahu ini mengapa? Kerana saya adalah salah seorang contoh yang berjaya menggunakan RAHSIA ini untuk menjana pendapatan yang luar biasa, luar tabii, luar jangkaan kebiasaan manusiawi!

Ya, saya seorang lulusan diploma Sains Komputer sahaja, di awal usia 27 tahun, sekarang berjaya memiliki segala-galanya. Tidak perlu kerja, tidak perlu lakukan apa-apa pun, sekadar lepak sepanjang hari sahaja. Melepak-lepak di Pavillion, Kuala Lumpur sementara anda semua terpaksa bertungkus-lumus mengharungi kesesakan lalu lintas, dimarahi dan dimaki bos memanjang dan sentiasa mimpi di siang hari bak lebai malang mencari jalan untuk berhenti kerja buat selama-lamanya.

Ya, kehidupan anda begitu, sementara saya mampu bawa kereta BMW 530e dan memiliki rumah banglo mewah di Diamond City! Hanya kerana menggunakan RAHSIA ini sahaja, saya mampu hidup sebegini,

Cerita yang saya akan kongsi dengan anda ini memang cukup luar biasa sekali dan merupakan RAHSIA yang saya simpan selama ini.

RAHSIA yang saya gunakan ini, anda TIDAK akan dapat tahu dari mana-mana tempat lain. Hanya saya seorang sahaja yang telah menjumpai dan mencipta satu perisian yang berjalan atas cloud saya yang dapat mengeksploitasi DAN memanipulasi sepenuhnya LUBANG BUAYA AJAIB untuk membantu saya dan sudah semestinya ANDA pula selepas ini…

… menghantar duit tidak henti-henti dalam pelbagai BENTUK DAN JUMLAH ke akaun Maybank saya dan PASTI selepas ini… ke akaun Maybank atau CIMB anda juga selepas ini dalam jumlah antara RM10,000 ke RM20,000 sehari dan semakin lama dari hari ke hari meningkat-ningkat denominasi ringgit yang terbang masuk ke dalam akaun Maybank atau CIMB anda nanti.

Perisian yang di install atas cloud yang boleh berjalan secara automatik dan sendiri tanpa apa-apa bantuan manusia dan memang suatu rahsia yang cukup besar sekali dan tidak diketahui oleh sesiapa selama ini.

Sekarang, saya sudah cukup bersedia untuk membocorkan rahsia ini sekarang dan harap anda boleh pasang telinga anda sebesar-besarnya untuk mendengar bisikan RAHSIA saya ini kepada anda.

DAN perlu saya ingatkan anda sekali lagi… sekejap, biar saya jerit kepada anda - bahawa ia dijamin 100% HALAL di sisi undang-undang dan agama.

Ia BUKAN sebarang SKIM CEPAT KAYA, BUKAN skim Ponzi, BUKAN skim piramid, BUKAN affiliate, BUKAN app telefon bimbit apa-apa atau BUKAN skim MLM dan sebagainya. Namun ia memang sebuah lubang rahsia yang akan membantu anda menjadi kaya-raya dalam sekelip mata sahaja.

Ingatan saya kepada anda hanya satu, selepas memperolehi dan menyertai program LUBANG RAHSIA ini, jangan berkongsi rahsia ini dengan jiran-jiran, kawan-kawan, sahabat handai anda, kaum kerabat keluarga. Saya tahu mungkin mereka akan cuba mengorek-ngorek rahsia anda nanti. Namun, RAHSIA ini terhad kepada beberapa insan sahaja. Kita tidak boleh terlalu bocorkan kepada ramai orang tau. Hanya anda seorang sahaja OKAY?

Tetapi sebelum itu, baik saya jelaskan dengan terang-benderang bahawa program RAHSIA luar biasa saya ini BUKAN mengenai:

Jika anda rasa atau anda mahu memasuki program pelaburan sebegini, sila pergi ke halaman lain kerana banyak lagi program sebegitu di luar sana. Saya bukan seperti itu okay. Harap saya jelas mengenai ini dan anda faham sepenuhnya mengenai ini.

Bagaimana saya tahu yang anda pasti tertanya-tanya mengenai di atas? Kerana saya sendiri pernah terjerumus memasuki segala yang di atas ini. Saya juga seperti anda dulu. Jadi, saya ingin jelas secara TERANG BENDERANG tanpa berselindung yang program saya bukan seperti di atas okay.

Dengar nasihat saya ini kerana saya merupakan seorang jutawan berlipatganda. Anda itu siapa kan? – anda memang tak akan dapat buat duit sampai bila-bila pun kalau buat sendiri. Hanya dengan memasuki program RAHSIA saya ini, hidup anda akan berubah buat selama-lamanya dalam masa beberapa saat lagi.


Siapa Saya?

Sebelum itu, mungkin saya tersasar dengan bermacam-macam cerita, baik saya perkenalkan diri saya dulu.

Saya bukanlah seorang guru Internet yang terkenal seperti Azizan Osman, Irfan Khairi atau Najib Asaddok dan yang sewaktu dengannya. Saya tidak mempunyai follower yang ramai di FB, Insta, Twitter dan lain-lain. Saya tidak mempunyai mailing list yang besar seperti Gobala Krishnan dan lain-lain. Saya bukan seorang InstaCeleb. Instafamous pun bukan. Tiada channel pun di YouTube.

Mengapa?

Kerana saya malas semua itu. Saya hanya minat buat duit sahaja.

Saya sebenarnya suka low profile dan menjana duit yang banyak tanpa sesiapa pun tahu mengenainya. Saya suka dengan kehidupan saya yang tiada sesiapa pun tahu saya menjana sehingga RM1juta sebulan! Ya, RM1juta sebulan!

Selama ini, mungkin impian anda untuk dapat RM1juta pun sekadar mungkin paling kuat pun selepas anda bersara nanti. Tetapi dalam masa beberapa minit lagi, impian ini hampir PASTI menjadi realiti.

Ya, saya adalah living proof atau bukti hidup yang ada insan di tanah air ini mampu menjana pendapatan sebegitu dan duduk below radar atau tanpa sesiapa pun tahu mengenainya.

Bagaimana saya dapat semua ini?

Kerana menggunakan PERISIAN CLOUD RAHSIA ini!

Ini yang membezakan anda dari saya, saya ada lubang ini dan anda tidak!

Bagaimanapun, tahniah kerana ini adalah hari bertuah anda. Saya akan berikan kepada anda gitu-gitu sahaja. Baca seterusnya okay.

Anda Boleh Bebas Dari Cengkaman Bos Anda dan tidak akan diperkotak-katikkan di tempat kerja anda lagi... Tentukan KEHIDUPAN dan HALA TUJU serta MASA DEPAN anda sendiri selepas ini

Duit bergolek-golek dari LUBANG RAHSIA ini telah membenarkan saya melangsaikan segala hutang saya, membeli apa-apa yang saya mahu, lakukan suka hati apa yang saya mahu dan hidup bebas di mana-mana sahaja. Tiba masa anda pula, Insyaallah!

Hai Assalamualaikum , berminat untuk mencari duit online? Duduk goyang kaki je dapat duit siapa taknak kan? So let's tekan button tempah dan install aplikasi. Tadaaaa ! Akhirnya anda dah berjaya untuk membuat duit . Duduk diam sahaja di rumah duit masuk ke dalam account bank seperti air yang mengalir. Seperti saya duit masuk RM 2,000 hingaa RM 5,000 sehari. Padu Tak Padu.

Aiman Kuantan, Pahang

Ini Kisah Hidup Saya Dulu

Sebenarnya kehidupan saya dulu, sebijik-sebijik, bulat-bulat sama seperti anda sekarang. Duit memanjang tak cukup, sedih jika saya fikirkan kembali kehidupan saya yang dahulu.

Saya bekerja sebagai seorang junior programmer di sebuah syarikat tech start-up di Bangsar South. Tugas saya ketika itu, menjadi programmer dalam sebuah team yang dibentuk untuk mencipta sebuah produk fintech solution. Idea bagus, tetapi gaji yang di bayar oleh bos saya memang sekadar melepaskan batuk di tangga sahaja.

Gaji sekadar RM2,000 sebulan dan hidup pula di tengah kota KL memang tidak mencukupi. Lepas tolak KWSP, bayar sewa apartmen, bayar kereta, makan minum dan lepas beri duit kepada keluarga tinggal beberapa kerat sahaja.

Kerja Teruk Tapi Gaji Tak Setimpal

Kerja macam nak rak, di suruh bos masuk awal dan di suruh duduk pejabat hingga ke nun pagi… maksud saya hingga ke 1pagi kadang-kadang di buatnya. Memang diperah cukup-cukup siang dan malam. Hujung minggu pula dipaksa bekerja lagi. Gaji tetap sama sahaja setiap bulan.

Selepas setahun, entah mengapa, mungkin kerana GST ke apa ketika itu. Kos sara hidup semakin melambung. Dulu seingat saya, kalau makan tengah hari, sekadar RM6 dah cukup. Sekarang, RM10 untuk makan tengah hari pun macam dah cukup dah. Ketika itu, semua barang naik mendadak.

Akhirnya, ia dah jadi sampai duit gaji yang masuk tak cukup untuk bayar segala perbelanjaan. Entah macam mana ini terjadi pun saya tak faham.

Ini bukan kes kais pagi makan pagi, kasi malam makan malam lagi dah.

Gaji dah tak cukup untuk bayar segala perbelanjaan asas. Kalau belanja asas pun tak cukup, jangan harap lah ada duit sikit-sikit untuk sekadar berhibur seperti menonton wayang atau membeli smartphone baru.

Keadaan saya ketika itu dah terlalu mendesak sehingga saya terpaksa menjual kereta dan sebaliknya menggunakan motor cabuk sahaja. Saya juga terpaksa menumpang dengan kawan dan menyewa sekadar salah satu bilik di rumah yang di huni entah berapa ramai orang pun saya tak ingat dah ketika itu.

Namun, perbelanjaan berhemah ini tidak dapat membantu apa-apa menyelesaikan defisit perbelanjaan saya ketika itu. Duit belanja sudah jauh melebihi gaji lepas tolak KWSP saya.

Saya cuba pergi cari kerja lain dan pergi interview. Susah betul nak cari kerja zaman sekarang! Kalau yang tawarkan pun, gaji yang hendak ditawarkan jadi lagi sikit dari gaji saya ketika itu.

Duit untuk beri ke ibu bapa pun saya dah terpaksa hentikan namun mereka faham dengan keadaan saya ketika itu.

Terpaksa Mula Meminjam Along!

Ada satu bulan ini, nak bayar sewa dan duit kongsi bil air dan elektrik pun dah tak cukup, jadi saya terpaksa lah mula meminjam. Mula-mula gunakan cash advance kad kredit saya. Janji manis, call center bank yang kata takde masalah apa-apa bila dapatkan cash advance ini. Tapi masuk aje sebulan, pihak bank sudah mula gertak nak heret saya ke makhamah dan jadikan saya seorang muflis sekelip mata.

Tak tau lah apasal, bila emosi menguasai diri, kita pun mula melakukan perkara-perkara yang tak terfikir selama ini. Saya akhirnya terpaksa meminjam dari Ah-Long. Semasa menuju ke pejabat, ada terlihat sekeping pamphlet memberi jaminan pinjaman sekelip mata tanpa cengkeram.

Saya pun telefon dan terus dalam masa beberapa minit, datang seorang berbangsa Cina penuh dengan tattoo membawa duit selambak beri kepada saya.

Alhamdulillah, ingat selesai lah masalah saya ketika itu.

Namun, dalam masa seminggu aje, mamat Cina tersebut mula telefon menggertak mahu pembayaran dan mengatakan sudah lewat dan mahu mengenakan bunga melambung-lambung.

Dan lebih menakutkan tiba-tiba semasa datang pejabat, cat merah telah di simbah ke pejabat kami. Bos saya memaki hamun saya apabila saya menerangkan apa yang terjadi, namum dia sendiri memberi duit advance kepada saya untuk membayar hutang Along tersebut, bagaimanapun di tolak pula dari gaji saya.

Segala Program Skim Cepat Kaya / Program Pelaburan Telah Saya Sertai

Untuk meringankan beban dan kebuntuan kewangan saya yang sungguh mendesak ketika itu, saya macam mana entah terikut-ikut kawan-kawan dan memasuki bermacam-macam jenis peluang pelaburan serta skim cepat kaya.

Dijanjikan bermacam-macam pulangan, saya pun meminjam dari keluarga, kawan-kawan untuk dijadikan modal pelaburan.

Korang rasa camna? Jadi kaya tak saya kerana memasuki segala skim ini, membeli pelbagai aplikasi-aplikasi telefon bimbit, membeli bermacam-macam E-Book yang janjikan seribu satu jenis pendapatan.

Akhirnya satu sen pun tak masuk Sebaliknya, hutang keliling pinggang. Saya tidak tahan apabila balik kampung dan nak bagitau ibu bapa yang duit simpanan mereka yang dipinjamkan kepada saya hangus berderai begitu sahaja.

Menangis mereka dan saya juga ketika balik kampung ketika itu. Saya merasakan diri saya ketika itu seolah-olah anak derhaka hina yang memperjudikan simpanan hari tua ibu bapa saya.

Segala-Galanya Mula Berubah...

Nasib saya tiba-tiba berubah hanya kerana saya balik kerja lewat satu malam…

Ketika sedang menulis kod programming, tiba-tiba bos saya datang menegur saya dan memberitahu bahawa dia perasan saya ini sedang mengalami masalah kewangan yang teruk ketika itu.

Kemudian, dia berkata oleh kerana saya menunjukkan dedikasi yang luar biasa kepada kerja… walapun dirudung pelbagai masalah demi masalah demi masalah, dia ingin menunjukkan sesuatu kepada saya.

Saya di ajak ke bilik dia, di mana dia membuka akaun Maybank2U, alangkah terbeliak mata saya melihat baki akaun sebanyak RM10juta di dalam akaun Mudharabah dia. Juga saya terlihat ada pelbagai transaksi masuk tak henti-henti dalam pelbagai jumlah masuk… hampir setiap minit.

Baru saya dapat faham bagaimana syarikat tersebut buat duit. Kalau setakat nak mengharap kontrak kerajaan dari sistem e-perolehan atau dari tender-tender yang dikeluarkan GLC memang tak akan ke mana punya.

Rupa-rupanya bos saya ada lubang kepada satu cara dengan menggunakan AI untuk menjana pendapatan tak henti-henti siang dan malam dan telah mengkayakan dia, syarikat dan keluarga sampai masyaallah gila babi kaya saya tengok.

Semasa itu, saya ada terfikir juga bagaimana pulak syarikat yang jarang-jarang dapat tender dari kerajaan dan swasta tetapi mampu mempunyai pejabat di Bangsar South seluas 4,000 kaki persegi! Bos saya pun siap melampau-lampau kekayaannya – siap pakai kereta Lamborghini Aventador harga RM1juta lebih pulak tu, rumah dia di Country Heights macam rumah-rumah dalam cerita Hollywood lagi.

Rupa-rupanya ini lah cara dia buat duit rupanya.

Jadi, sekarang dia ingin berkongsi dengan saya bukan sekadar untuk membantu saya untuk menyelesaikan masalah rumit saya ketika itu, tetapi juga untuk adakan kerjasama supaya saya dapat membantunya menjadi lebih lagi kaya dari apa yang dia ada ketika itu.

Bagi saya, sekadar untuk menyelesaikan masalah kewangan saya ketika itu pun sudah cukup bagus… Namun, setelah membetulkan sedikit kod Python lubang RAHSIA ini, dengan serta-merta saya dapat lihat duit berdentum-dentum, bertubi-tubi, berduyun-duyun meluru masuk ke dalam akaun Maybank saya.

Ini seolah-olah bak Empangan Langat yang pecah dan banjir wang datang dengan arus yang laju masuk ke dalam akaun Maybank saya ketika itu.

Terkejut tetapi teruja melihat duit sebegini banyak masuk ke akaun saya. Saya login ke dalam akaun Maybank saya boleh kata setiap beberapa minit untuk melihat baki saya ketika itu.

Dalam masa 24 jam sahaja, saya lakukan INSTANT interbank transfer ke Along untuk melangsaikan semua hutang saya. Saya juga dapat menyelesaikan semua hutang-hutang yang tertunggak serta dapat selesaikan hutang-hutang kawan.

Namun, pihak Maybank tiba-tiba call saya dan bertanya mengapa duit masuk banyak sangat ke akaun saya. Saya terpaksa memberi macam-macam alasan dan alhamdulillah mereka terima alasan mengarut saya.

Ingat, jika anda menggunakan LUBANG RAHSIA saya ini, bersedia untuk menerima panggilan dari pihak bank tau. Tapi jangan risau, lubang ini 100% sah di sisi undang-undang, mereka selalunya sekadar ingin merekodkan penerangan anda sahaja. Apa-apa penerangan pun selalunya jalan aje.

Berikut sekali lagi untuk menunjukkan betapa dahsyatnya perisian cloud LUBANG RAHSIA ini, screenshot akaun Maybank saya untuk dijadi inspirasi kepada anda.

Saya hanya nak tunjuk – yang anda juga boleh merasai baki akaun bank anda yang sebegini.

Ingat, semua di atas anda boleh kecapi dalam masa antara 1 jam ke 5 jam bergantung kepada network broadband negara ketika itu. Tidak perlu klik MULA atau pasang apa-apa pun dalam telefon bimbit atau di komputer.

Ini adalah cara sebenar untuk buat duit. Formula buat duit ini saya namakan – DUDUK DIAM DAN LIHAT DUIT MASUK KE AKAUN MAYBANK!

Segala duit masuk, saya berikan 40% ke bos saya dan selebihnya saya enjoy lah apa lagi!

Dari jam tersebut, hidup saya tidak sama langsung seperti yang saya pernah impikan sebelum ini.

Dunia Ini Anda Yang Punya!

Sejak itu, asalkan mahu apa-apa, saya hanya perlu petik jari sahaja dan ia akan muncul depan mata saya. Sebenarnya bukanlah petik jari, lebih ke swipe kad kredit atau menulis cek lah atau pun tekan kat ATM lah.

Hasil dari LUBANG RAHSIA ini membolehkan saya mengecapi kemewahan duniawi yang melampau-lampau gila.

Sama seperti yang anda lihat dalam video sebelum ini, di bawah adalah gambar kereta mewah BMW 530e saya. Menghasilkan 184 lb-ft torque, memang tiada siapa dapat lawan kalau berlumba atas lebuhraya tu.. Hihi!

Saya masih teringat semasa ke BMW Auto Bavaria Sg Besi, saya tanya samada boleh test drive tak. Dia kata hanya orang yang booking sahaja boleh test drive. Kemudian, saya keluarkan terus cek Private Banking Maybank saya dan tulis cek bayar habis RM380,000 kepada salesgirl tersebut. Berlari-lari dia nak ambik kunci nak bagi saya pandu uji ketika itu… Sumpah, ini cerita benar! Saya ingat lagi saat tersebut seolah-olah di baru terjadi semalam sahaja. Saya seronok bila teringat air muka terkejut minah tu.

Selain dari itu, saya juga telah membeli banyak hartanah-hartanah mewah antaranya ialah Four Seasons Place, KLCC seperti di bawah.

Tetapi, ini adalah penginapan semata-mata bila berada di tengah KL sahaja.

Sekarang saya duduk di sebuah perumahan mewah gated security Diamond City, Semenyih. Banglo 3 tingkat ini saya beli pakai cash sahaja kerana bank tidak mahu beri pinjaman kepada saya kerana tiada slip gaji dan KWSP serta e-filing LHDN. Apa saya buat, nah tulis cek terus untuk beli rumah secara CASH IS KING!

Dengan rumah sebesar ini senang nak parkir BMW, Vellfire, Merc dan lain-lain kereta mewah saya. Selesa sikit kan?

Sebenarnya bila kita dah ada duit ini, satu part yang saya cukup suka ialah kebolehan untuk melancong ke pusat pelancongan di mana-mana bahagian dunia pada bila-bila masa saya mahu. Asalkan sahaja teringin hendak bercuti ke Paris, straight saya akan booking Emirates Business Class terus tanpa berfikir panjang. London tu macam dah jadi kampung saya, setiap satu atau dua bulan, saya akan ke sana nak menginap di Mandarin Oriental Hyde Park. Concierge Nigel Bowen tu kenal saya sangat dan selalu recommend barang-barang yang best untuk di beli di Harrods. Shhh… barang paling murah yang boleh di beli di Harrods London adalah dompet kecil berharga RM500!

Di kala anda semua sedang giat bersusah payah bekerja, saya selamba aje melepak-lepak di Starbucks sambil cuci-cuci mata sikit.

Ya, saya ada dapat komen haters di luar sana yang kata saya ini nak menunjuk-nunjuk kemewahan serta hendak memperkotak-katikkan kehidupan orang lain.

BUKAN sebenarnya. Semua ini saya cerita untuk memberi perangsang dan jaminan yang anda juga boleh nikmati SEMUA ini dalam sekelip mata sahaja.

Semua kemewahan ini akan menjadi milik anda dalam masa beberapa minit sahaja.. Jadi, terus membaca ya… saya akan ceritakan bagaimana saya boleh berkongsi kekayaan dan kemewahan melampau ini dengan anda juga.

Pendapatan ajaib dengan LUBANG PERISIAN CLOUD ini memang jauh berbeza sekali dengan apa yang anda pernah terjumpa sebelum ini...

Anda boleh kerja dari mana-mana di dunia ini… malah tak perlu kerja pun. Jika anda seorang yang tidak suka bekerja dan sekadar mahu lepak duduk rumah sepanjang hari, maka program ini SESUAI sangat-sangat untuk anda lah…

Pendapatan anda tiada had: Duit boleh masuk hingga berjuta-juta ke dalam akaun bank anda dengan TANPA melakukan apa-apa lagi. Cuma bank akan mengacau anda sahaja dan menyibuk tanya mana datang duit berjuta-juta ini!

Program LUBANG RAHSIA ini memang cukup sesuai untuk mereka-mereka yang ingin berhenti kerja serta-merta sekarang juga. Sebaik anda habis membaca perutusan rahsia saya ini, saya sediakan sebuah template surat henti kerja. Tak perlu kerja lagi dah kerana duit yang di jana dari program rahsia ini memang akan melangkaui sebarang gaji bulanan anda. Tidak kira anda bekerja sebagai seorang GM di Petronas pun. Pendapatan ini memang agak melampau jika dibanding gaji anda yang tak seberapa tu!


Bagaimana untuk penuhkan wang dalam akaun bank anda? Tengok macam saya dapat income setiap sebulan hampir RM10,000 sebulan walaupun saya masih belajar, dari duit ini juga saya dapat hulurkan duit belanja untuk keluarga di kampung. Jadi platform ini dapat membantu menambahkan pendapatan anda di rumah dengan mudah dan senang dan pantas semudah abc ok! Cepat tekan butang tempah dan wajib install aplikasi.

Mengeluh sebelum mencuba ? Sudah berfikiran negatif sebelum join ? Jangan begitu. Ubah mindset anda, mulakan langkah pertama untuk menjana pendapatan

Nur Fieza Kajang, Selangor


Mengapa Saya Cerita Ini Semua?

Mengapa ya, saya ini yang sudah kaya raya mahu menjaja kisah hidup saya dan mungkin juga merosakkan nama baik saya dengan membuka RAHSIA yang saya guna selama ini untuk menjana berjuta-juta ringgit.

Sebenarnya saya dah bosan!

Saya bosan dengan kawan-kawan yang dah lama tak dengar tetapi oleh kerana terdengar cerita dari kawan-kawan yang lain yang saya sudah kaya-raya, mula lah menjenguk saya dan nak pinjam duit.

Jika saya berikan mereka duit begitu sahaja, ini tidak akan membantu mereka kerana mereka akan terjerumus kembali ke kancah masalah kewangan dalam masa sebulan atau dua lepas saya pinjamkan cash kepada mereka.

Dalam pepatah cina, berikan mereka ikan, mereka dapat makan sehari sahaja tetapi jika anda ajar mereka memancing, mereka akan dapat makan seumur hidup.

Jadi, oleh kerana kesiankan mereka-mereka ini ketika itu, saya pun runkan program rahsia saya dengan memasukkan nombor akaun bank mereka dan memberitahu apa-apa duit yang masuk sila berikan saya separuh yang di terima, separuh lagi mereka boleh gunakan untuk apa-apa tujuan. Samada nak langsaikan hutang ke, bantu keluarga ke, bayar duit anak ke sekolah ke atau sekadar ingin enjoy sahaja ke. Apa-apa lah. Janji pastikan berikan saya 50 peratus sudah cukup.

Dan benar, kerana membocorkan RAHSIA ini, sebenarnya tugas saya sekadar memasukkan nombor akaun mereka ke dalam software RAHSIA saya dan wham bham, duit bertubi-tubi masuk ke akaun bank mereka dan saya juga akan dapat lah, asalkan mereka memegang janji untuk berikan saya 50% hasil pendapatan mereka. Jadi, selain membantu mereka saya pun menjadi lebih kaya lagi.

Dah buat macam-macam side income tapi tak berjaya? Semangat Membuak-buak Nak Jana Pendapatan 5 Angka Macam Orang Lain Tapi, Tiada Siapa Yang Boleh Guide?

Dah Berhabis Banyak Duit Tapi Hasilnya Kurang Memberansangkan? Nak Saya Tunjukkan Caranya? Semua orang ada keinginan nak tambah income, nak bantu keluarga, nak nafkah keluarga dan nak tolong suami.

Tapi bila dah mula berniaga , dah macam-macam cara guna untuk promote produk, tapi tiada siapa minat nak beli. Niat dah betul tapi akibat tiada ilmu , tiada support ,semangat untuk berbisnes mula hilang.

Anda akan bertambah stress... kemudian anda akan lebih cenderung untuk berputus asa dan buat perkara lain pula dan proses diatas akan berulang lagi, lagi & lagi... Disini lah PERANAN Saya untuk bantu anda selesaikan masalah anda dengan mendapatkan pendapatan sebulan sehingga RM 10,000 hingga RM 20,000 sebulan.

Mar Setiawangsa, Kuala Lumpur

Ha... Tiba Masa Untuk Anda Kenyang Duit Pula Selepas Ini...

Sebelum saya terus bercerita mengenai program RAHSIA LUBUK DUIT dengan software CLOUD saya ini, perlu saya jelaskan secara TERANG BENDERANG dan tanpa apa-apa selindung yang ini BUKAN skim cepat kaya. Ya, bukan skim cepat kaya tetapi memang anda akan cepat jadi kaya jika menggunakan program rahsia ini.

Kaya kerana duit akan masuk tak berhenti-henti ke dalam akaun bank anda sama seperti apa yang anda lihat dalam screen capture sebelum ini.

Jadi, oleh kerana hampir tiada modal yang anda perlu keluar dan tidak ada apa-apa pun yang anda perlu lakukan – yang sebenarnya tiada risiko langsung untuk anda mencubanya!

Jadi, baik saya perkenalkan LUBANG RAHSIA saya ini sekarang, begini bagaimana ia akan berjalan.

Memperkenalkan Program RAHSIA DuitCloud

RAHSIA yang cukup gila...

Sebaik anda menjadi ahli VIP saya, login ke dalam control panel dengan userid dan password anda sendiri. Boleh masuk melalui telefon bimbit ataupun komputer.

Kemudian kemaskini nombor akaun Maybank/CIMB atau apa-apa akaun bank yang lain. Tidak semestinya akaun bank anda sendiri, mungkin akaun isteri atau suami atau anak, kawan atau sesiapa sahaja lah.

Kemudian anda hanya perlu tekan BUTANG INSTALL supaya perisian anda dapat di install secara sendiri di cloud server saya.

Dalam masa antara 1 ke 2 jam, duit akan mula mengalir ke akaun bank yang diberikan kepada saya ini. Mungkin juga dalam 1 hari, bergantung kepada software yang berjalan sendiri merungkaikan lubang rahsia untuk anda.

PERHATIAN: Saya tidak dapat berikan kod perisian komputer ini kepada anda kerana ia mengandungi algorithm rahsia yang saya coding sendiri untuk mencipta perisian RAHSIA DuitCloud ini dan tidak boleh sekali-kali dikongsi dengan sesiapa. Perisian ini di install atas cloud sahaja. Bagaimanapun, ia akan menjadi perisian milik anda sendiri yang di install atas cloud.

Bagi mereka yang sedikit techie di luar sana, saya menggunakan language Python yang menggunakan library AI untuk menyelesaikan satu masalah dalam loophole yang saya jumpa ini. Saya menggunakan beratus-ratus ribu proxy semasa run software ini di cloud power saya. Saya boleh run di mana-mana sahaja, walaupun semasa sedang bercuti di London atau Paris.

Untuk anda pula, anda tak perlu risau. Jadi sahaja ahli VIP, duduk diam dan lihat sahaja duit mengalir bak taufan tsunami masuk ke dalam akaun bank anda. Tiada perlu lakukan apa-apa pun lagi untuk merasa kenikmatan hidup yang cukup mewah selepas ini.

Anda hanya perlu memasukkan butiran anda seperti nama, nombor bank akaun dan lain-lain ke dalam software yang saya cipta ini dan kemudian akan tekan butang START untuk software ini di install dan berjalan di cloud saya dan akan mengkayakan anda gila-gila selepas ini.

Jadi, saya hanya duduk senang-lenang dan lihat anda dan juga saya buat duit tak henti-henti. Memang bestkan program rahsia ini?

Jika anda seorang yang suka menjana pendapatan DUDUK DIAM dan BUAT DUIT, program RAHSIA ini, memang benar-benar cukup sesuai sekali untuk anda.

Hanya Tiga Langkah Yang Perlu Anda Lakukan

Lakukan Pembayaran Untuk Menjadi Ahli VIP.

Berikan Maklumat Akaun Bank Dan Lain-Lain.

Login Ke Maybank2u Dan Periksa Baki Akaun Anda.

Mudah sahaja, itu sahaja yang anda perlu lakukan....

Nikmati Kebebasan Sepenuhnya Tanpa HAD Limit!

Duit, kereta, rumah dan lain-lain sudah semestinya tidak dapat menjamin kebahagian sesiapa, namun ia pasti dapat berikan kebebasan dan masa untuk melakukan apa sahaja anda mahu pada bila-bila masa.

Dengan adanya pendapatan yang tidak henti-henti masuk terus ke akaun bank anda mungkin pada permulaan dalam RM10,000 sebulan dan akan semakin lama semakin meningkat dari hari ke hari, anda akan punya masa yang banyak untuk melakukan apa yang anda suka dan mahu lakukan selama ini.

Anda boleh luangkan masa untuk bersama dengan keluarga anda. Masa untuk membawa keluarga atau yang tercinta ke destinasi-destinasi pelancongan terhebat.

Anda boleh tumpu lebih kepada hobi-hobi anda, bermain golf atau ke gym di kala orang lain sedang sibuk bekerja dan membina kembali persahabatan dengan kawan-kawan lama yang sebelum ini anda tidak dapat berjumpa kerana terlalu sibuk. Itu yang benar-benar bermaksud KEHIDUPAN!

Apa gunanya kehidupan ini jika anda terpaksa bersengkang mata dari jam 8 pagi hingga jauh ke nun malam dan mempunyai cuti selama 15 hari dalam setahun sahaja? Itu bukannya cara untuk hidup, itu adalah perhambaan zaman moden namanya.

Bila anda akan ada masa sebegitu? Apabila anda bersara sudah pasti anda sudah tiada tenaga untuk mengecapi segala usaha keras yang anda limpahkan untuk mengkayakan orang lain selama ini.

Hai Assalamualaikum , Tak jealous ke tengok saya beli motor idaman saya yang berharga RM 13,000 secara cash tau! bukan bayar secara ansuran. Sebulan sahaja saya sertai Program Duit Cloud ini saya mampu dapat jana pendapatan sebanyak RM 15,000. Padu tak padu? Saya buat duit semua ni hanya duduk baring atas katil sambil pegang phone godek-godek Duit Cloud ini. Main-main dengan software ni, bukak online banking tengok duit masuk macam air bossku. So, apa tunggu lagi sertai Duit Cloud ni sekarang juga. Duit anda akan sentiasa tebal dalam poket. Happy die memang buat saya tidur lena!

Ahmad Bukhari Kuantan, Pahang


Adakah Program RAHSIA Ini Sesuai Untuk Anda?

Tick samada anda tersenarai dalam orang-orang yang sesuai menggunakan program RAHSIA saya ini....

Sesiapa yang di himpit kekangan kewangan dan hidup dalam tanggungan hutang keliling pinggang

Sesiapa yang mahu kemewahan dalam hidup dan tidak mahu lagi berfikir panjang apabila mahu membeli apa-apa di dunia ini

Sesiapa yang mahu ubah hidup selepas ini. Sudah bosan dengan kehidupan mereka dan mahu merasa sesuatu yang lain

Sesiapa yang kehilangan pekerjaan atau sedang mencari pekerjaan. Henti dari membuang masa mencari pekerjaan lain. Perisian cloud ini memang SAH dapat menyelamatkan keadaan anda

Sesiapa yang benci dan sudah fed-up atau bosan dengan pekerjaan dan bos mereka. Sudah bosan di maki cerca semata-mata tidak melakukan sesuatu yang memenuhi citarasa bos anda. Dapatkan duit dari perisian cloud ini, dan cipta pendapatan bulanan yang tetap dan berikan surat berhenti anda sebaik anda tekan butang muat turun di bawah

Bayangkan Kehidupan Anda Selepas Ini

Sebenarnya, saya hanya ingin bercerita sedikit sahaja untuk memberi gambaran mengenai aturcara hidup saya setiap pagi di hari kerja. Dengan memasuki program RAHSIA DuitCLOUD saya ini, gaya hidup saya ini akan menjadi milik anda nanti.. Insyaallah!

Pagi dalam pukul 9 pagi saya akan bangun tidur dan minum Starbucks Café Americano saya dengan makanan kegemaran saya nasi lemak power. Sambil anda dah bangun awal-awal sebelum ini dan mengharungi kesesakan lalu lintas ataupun menaiki LRT/MRT yang sarat dengan penumpang, saya bersenang lenang santai sahaja masuk laptop saya dan tekan beberapa butang untuk membantu anda menjana pendapatan dan juga sudah semestinya pendapatan untuk saya juga.

Selepas mandi, saya pun memandu kereta mewah BMW saya dan menuju Pavillion untuk lepak-lepak, membeli barangan-barangan berharga seperti jam Rolex dan lain-lain lagi. Rumah saya penuh dengan segala pakaian Versace, jam-jam Rolex dan macam-macam barangan branded yang memukau mata sesiapa melihatnya.

Saya selalu suka makan di Tony Roma’s Pavi dan bantai steak dan ribs satu dua das kemudian menuju untuk dapatkan aromatherapy massage di Thai Odyssey.

Dalam pukul 4 atau sebelum pukul 4 saya akan arahkan valet untuk amb il kereta saya dan menuju balik rumah bagi mengelakkan kesesakan lalulintas yang anda semua perlu lalui hari-hari. Sebaik saya balik rumah, buka Maybank2u, boleh lihat sejumlah wang antara RM30,000 ke RM40,000 masuk gitu-gitu, entah dari siapa pun saya tak tahu. Kemudian, saya pergi berenang di private club Diamond City dan terus tengok filem kegemaran saya di Astro.

Di kala ini, anda mungkin sedang memaki hamun lalulintas atau sedang menyumpah seranah LRT/Komuter yang lewat tiba, saya boleh lepak all day long!

Itulah kehidupan yang anda bakal miliki nanti setelah mendapat akses ke program RAHSIA DuitCloud saya ini.

Jika anda mahu semua di atas… Pastikan terus membaca dan ikut sahaja segala arahan saya buta-buta. Jangan berfikir-fikir panjang, buang masa sahaja.

Rumah serta kereta seperti saya di atas akan menjadi milik anda tidak lama lagi. Kehidupan anda akan berubah dalam masa beberapa jam lagi.

Senang cerita, tulis sahaja surat berhenti kerja anda SEKARANG dan lari ke showroom BMW sekarang dan lakukan tempahan kereta anda SEKARANG juga kerana program RAHSIA ini sudah 100% dijamin memberikan pendapatan yang lumayan setiap bulan mulai hari ini. Anggap sahaja seolah-olah duit dah pun menjadi milik anda dah lepas ini.

Hanya Beberapa Orang Sahaja Boleh Dapat Akses Ke Program RAHSIA Ini!

Atas permintaan bos saya, saya terpaksa menghadkan penjualan akses ke Program RAHSIA DuitCloud ini kepada beberapa kerat orang sahaja dalam sehari.

Ini untuk memelihara supaya software saya boleh terus dapat memanipulasi sistem dan menggunakan lubang ini untuk saya dan anda juga untuk menjana pendapatan yang luar biasa sampai bila-bila selepas ini.

Juga saya ingin memastikan saya dapat berikan perhatian penuh kepada anda seorang sahaja dalam memastikan anda benar-benar dapat buat duit jika dapat layak menjadi ahli VIP program RAHSIA DuitCloud saya ini.

Oleh itu, saya terpaksa hadkan sebanyak 20 10 orang dalam sehari sahaja. Sebaik jualan melangkaui angka keramat ini, saya akan hentikan jualan akses serta-merta buat hari itu.

Jadi, anda perlu klik segera dan lakukan tempahan di bawah tanpa berfikir panjang, tanpa melakukan soal selidik lagi dan perlu segera berlari ke akaun Maybank2u dan lakukan pembayaran SEKARANG JUGA. Saya tidak akan melayan sebarang teriakan nangis pilu memohon supaya had di buka kembali untuk hari itu. Ini telah terjadi sebelum ini, jadi saya perlu beri AMARAN sini, supaya anda tahu mengenai ini.

Dan jangan pula nak tunggu sehingga besok baru nak buat keputusan kerana tiada jaminan, esok tawaran ini masih lagi terbuka! Saya mungkin hendak bercuti ski di French Alps selama 2 ke 3 minggu, jadi saya akan hentikan penjualan buat sementara.

ATAU mungkin, bos meminta stop terus penjualan dan kami sendiri sahaja menggodak-godak lubang ini pun ada kemungkinan. Hanya kerana baik hati sahaja saya biarkan peluang supaya anda juga dapat merasai nikmat kemewahan hidup di duniawi ini. Jadi, jangan rugikan peluang yang masih lagi terbuka SEKARANG!

Saya Nak Mencuba Harga Ini...

Sebenarnya, sehari suntuk saya pecah kepala cuba fikir harga berapa yang patut diletak untuk anda mendapat akses ke produk RAHSIA Duit Cloud ini. Ini termasuk shouting match atau perbincangan hangat saya dengan bos saya tentang berapa yang patut saya kenakan untuk anda mengakses software ini.

Kerana ada pernah saya terserempak dengan orang-orang terutama yang berbangsa Cina sanggup membayar apa sahaja untuk mendapat akses ke RAHSIA saya ini. Apabila, mereka terlihat saya turun dari BMW 530e saya siap dengan valet semua, dahlah berumur sekadar 27 tahun sahaja lak tu, mereka pun begitu bersemangat ingin tahu camna saya dapat duit. Mereka siap keluarkan dari poket mereka wang berjumlah sehingga RM15,000 untuk dapatkan RAHSIA ini dan juga ajak ke ATM untuk tekan lagi duit nak beri kepada saya.

ATAU

Saya banyak juga terjumpa jenis-jenis orang yang tidak kisah langsung mengenai duit dan berharap hidup yang sederhana sampai bila-bila. Nasihat saya kepada orang-orang sebegini dan saya harap orang sebegini bukan anda, jika anda jatuh sakit dan terpaksa masuk hospital kerajaan, saya pasti ketika di katil kelas 3 itu, anda akan menangis tak berlagu fikir mengapa dan mengapa anda tidak masuk program RAHSIA Perisian Duit Cloud dulu. Sesal Dulu Pendapatan, Sesal Kemudian Tidak Berguna ini mesej saya kepada anda.

Jika anda memang tiada niat langsung untuk menjadi kaya atau bebas dari cengkaman bos anda. Anda mahu bekerja seperti seorang hamba seumur hidup anda…. Jika anda begini, mungkin program RAHSIA ini tiada nilai langsung bagi diri anda dan saya hanya mampu ucapkan selamat jalan sahaja kepada anda.

TETAPI bagi anda yang sudah muak untuk bekerja untuk sesiapa lagi, suka pergi percutian hebat dan mahal sesuka hati pada bila-bila masa, memiliki kereta idaman anda, memiliki rumah idaman sebesar istana dan tidak perlu kerja lagi seumur hidup anda, PROGRAM RAHSIA PERISIAN DUIT CLOUD saya ini memang cukup berharga sekali...

Pada mulanya saya ada terfikir untuk mengenakan caj yang sama seperti tauke Cina tawarkan kepada saya iaitu dalam RM15,600.

Tetapi jika harga tersebut yang saya letak, pasti ramai tidak akan mampu untuk mendapatkannya. Kebanyakan orang di Malaysia makan gaji duit masuk dalam RM1,500 ke RM5,000 sahaja. Manager di Maybank pun gaji sekadar RM5,000 sahaja.

Jadi, saya terfikir untuk meletakkan pada harga dalam RM1,580 sama seperti harga akses software yang saya lihat di pasaran hari ini. Tetapi PROGRAM RAHSIA PERISIAN DUIT CLOUD saya ini lain sekali dari mana-mana program yang dijual di pasaran hari ini.

Akhirnya, setelah perbincangan hampir dua jam dengan bos dan rakan-rakan lain, saya rasakan harga RM1,200 RM1,000 sudah cukup sesuai sekali untuk anda semua.

Ingat, tujuan sebenar saya ialah untuk membantu ramai di luar sana.

Cuba berfikir, anda keluarkan duit modal sebanyak RM1,200 RM1,000 untuk dapat akses ke program rahsia dan dapat install perisian anda di cloud ini dan dalam masa 1 ke 2 jam dah boleh balik modal sekelip mata sahaja dan kemudian beberapa minit selepas itu mula untung gila-gila atas angin dah.

Hanya sekadar RM1,200 RM1,000 yang anda keluarkan kemudian untung berlipatganda beberapa jam selepas itu. Kalau anda tidak ambil tawaran ini, memang rugi-rugi sangat. Saya pun tak nak komen lagi dah jika anda tidak ambil tawaran sekali seumur hidup ini.

Dengar Pengakuan Bersumpah Ramai

Berikut pengakuan-pengakuan bersumpah yang direkodkan melalui video sebagai bukti kukuh yang tidak dapat dinafikan lagi bahawa program RAHSIA Perisian Duit Cloud saya telah membantu ramai di luar sana samada untuk menyelesaikan masalah kewangan mereka atau telah menghasilkan pendapatan yang luarbiasa bagi diri mereka.

Hai gais , pernah terfikir tak nak buat side income sebab gaji selalu tak cukup , meh abang nak share sikit pasal satu paltform untuk buat duit ni, bukan sembang kosong tapi abang dah berjaya dapatkan income sebanyak RM 13,000 dalam masa 2 bulan saja. Lepas ni tak perlu runsing dan pening pasal masalah kewangan lagi. Jadi , apa tunggu lagi ! cepat rebut peluang yang ada ni .

Nizan Subang Jaya, Selangor

Hello guys, gam tak gam tengok saya boleh pergi travel ke singapore dengan menggunakan duit hasil dari Duit Cloud ni.. Seriously, padu weh Duit Cloud ni, sebab apa dengan Duit Cloud ni saya mampu ke oversea lagi-lagi singapore yang duit die lebih mahal dari kita "DOLOR WEH!!!". Kalau tiada Duit Cloud ni memang angan-angan jelah untuk menjejaki kaki ke singapore ni.

Apa yang saya boleh cakap Duit Cloud ni mampu ubah hidup korang sekelip mata, lepasni tiada lagi istilah "kais pagi makan pagi, kais petang makan petang" kalau Korang join Duit Cloud nie. Best giler weh tengok duit dalam bank beranak panak dengan jayanya. Sumpah Awesome!!!

Mohd Firdaus Sungai Petani, Kedah


Tawaran Terakhir Saya...

Oklah, mood saya cukup baik hari ini…

Saya akan potong harga dari RM1,000 ke RM350 dari hari ini ke 21 November 2019. Ingat harga istimewa ini saya buka untuk sementara waktu sahaja bagi membantu lebih ramai di luar sana untuk memperolehi akses ke program RAHSIA Perisian Duit Cloud saya ini.

Selepas itu, harga akan kembali ke RM1,000 seperti sediakala.

Bonus-Bonus Hebat

Jika anda tempah aplikasi HARI INI, segala bonus di bawah akan menjadi milik anda. Ingat, ini jika anda tekan pada butang TEMPAH pada HARI INI sahaja. Jika anda tekan butang esok, anda tidak layak untuk menerima segala bonus-bonus di bawah.... Sebenarnya dapat aplikasi dah cukup okay, tetapi segala bonus di bawah boleh dapat jika tekan butang SEKARANG!

Bonus No. 1

E-book Buat Duit Dengan Insta Stories akan mengajar anda untuk menguasai instagram di mana anda mampu manghasilkan duit beribu-ribu sebulan. Di dalam e-book ini anda akan dapat melihat bagaimana saya menggunakan instagram dengan bijak dan pintar, walaupun instagram hanyalah media sosial yang sama dengan yang lain tetapi instagram ini dalam menambahkan angka di dalam akaun anda.

Bonus No. 2

Rahsia Marketing Internet 2019 dijadikan sebuah e-book kerana saya ingin membantu anda untuk menghasilkan duit dengan teknik-teknik serta strategi yang betul untuk membolehkan anda menjadi seorang yang bijak mengatur strategi dalam bidang marketing, hal ini kerana untuk menjadi jutawan yang bijaksana anda perlu mengertahui beberapa teknik marketing supaya anda mampu memetik jari sahaja untuk menghasilkan duit yang berkepok-kepok.

Bonus No. 3

E-book Strategi Online Marketing adalah salah satu aset utama yang akan membawa anda ke alam jutawan. Kenapa saya berkata demikian hal ini kerana untuk menjadi jutawan yang berjaya, bukan teknik marketing offline sahaja yang perlu anda tahu, teknik marketing secara online juga membolehkan anda menjadi jutawan yang berjaya walaupun dimana sahaja anda berada.

Di dalam e-book ini saya akan menunjukkan teknik-teknik marketing online yang tepat. Di zaman yang serba canggih ini, untuk menjadi jutawan yang hebat kita perlu menguasai segala teknologi-teknologi yang membolehkan anda menguasai minda pelanggan untuk tertarik dengan produk anda.

Bonus No. 4

Di dalam e-book ini saya telah berkongsi seribu satu cara bagaimana untuk berjaya close sale bagi setiap produk anda. Ya saya tahu, bukan mudah untuk kita close sale bagi setiap produk yang kita jual tetapi untuk mendapatkan gelaran usahawan berjaya atau jutawan kita perlu bijak serta tahu begaimana untuk target seseorang bagi menarik minat seseorang itu membeli / melanggan produk yang kita jual. Jadi di dalam e-book Teknik Kilat Copywriting saya akan menabur segala teknik serta idea yang perlu anda gunakan untuk menjadi seorang bijaksana dalam mempromosi atau close sale produk anda.


Bonus No. 5

Saya ada koleksi besar himpunan E-Book dalam bermacam-macam topik yang berkaitan dengan menjana pendapatan. Saya telah membelanjakan modal yang cukup besar untuk mendapatkan koleksi ebook ini. Koleksi yang berharga sekali untuk saya dan bernilai lebih RM 30,000 jika dicampur-campur semua. Ebook ini adalah sekadar sebagai tambahan sahaja untuk anda.

Koleksi E-Book adalah dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Merangkumi pelbagai topik dari tips menjana pendapatan di Internet, tips kewangan, tips kesihatan, tips kehidupan dan bermacam-macam lagi. Kebanyakan E-Book anda diberi hak menjual semula, simpan dan lakukan apa-apa dengannya.

E-Book ini boleh diakses pada bila-bila masa dan sampai bila-bila semua dari telefon bimbit anda sahaja.

Bonus No. 6

Saya akan memberi anda template-template blog yang membolehkan anda menjadi seorang yang bijaksana dengan menggunakan teknologi di zaman alpha ini. Hal ini kerana dengan mempunyai blog, anda dapat mengemaskini segala produk-produk yang anda jual di platform tersebut, maka produk anda dapat dilihat oleh semua pengguna laman sesawang tidak kira dimana mereka berada. Jadi, produk yang dijual oleh anda akan dikenali serta disebut-sebut oleh semua orang. Sebab itu lah saya memberi satu platform iaitu template blog kepada anda supaya dapat menjana pendapatan dengan lumayan.

Bonus No. 7

Saya akan memberi kepada anda Aplikasi TV 24 jam yang membolehkan anda menonton kesemua siaran, bukan siaran Malaysia sahaja malah siaran luar negara juga ada di dalam aplikasi ni. Saya telah memudahkan anda untuk menonton drama-drama kesukaan anda dimana sahaja anda berada hanya menggunakan telefon pintar anda sahaja. Anda tidak perlu pening kepala lagi jika tertinggal episod-episod drama kesukaan anda kerana saya telah memberi aplikasi ini kepada anda.

Bonus No. 8

Anda akan mendapat T-shirt Eksklusif duitcloud.cc yang membolehkan anda bergaya seperti jutawan tidak kira dimana anda berada. T-shirt eksklusif ini amatlah terhad kepada 100 orang yang terawal sahaja, jadi jangan lengahkan masa lagi sertai kami sekarang.


Bonus No. 9

Keringat titik peluh saya sehingga anda berjaya 24 jam sehari seawal 4 pagi bimbingan ini sehingga anda 110% berjaya saya akan memastikan anda mencapai segala yang anda impikan dalam kehidupan anda ini janji saya.


Bonus No. 10

Mungkinkah anda yang dipilih untuk sarapan pagi bersama saya di Starbuck, sambil sarapan saya akan membocorkan segala rahsia serta strategi kejayaan saya kepada anda, supaya dapat memberi inspirasi serta suntikan semangat kepada anda untuk menjadi usahawan yang berjaya.


Bonus No. 11

Anda juga berpeluang untuk memenangi Pakej Percutian ke London dan Paris selama 6 Hari 5 Malam secara Percuma. Disina anda akan ditaja 100% oleh saya seperti menginap hotel bertaraf 5 bintang, tiket penerbangan pergi dan balik, makan dan duit belanja juga saya akan bagikan kepada anda supaya anda boleh membeli-belah disana. Tempat sangatlah terhad.



Bonus No. 12

Penuhi impian anda selama ini untuk pergi ke Disneyland Paris, dicanang-canangkan sebagai Disneyland terbaik. Lihat penutup permainan bunga api dan lampu laser yang luarbiasa sekali. Sebagai pembeli DuitCloud, impian anda selama ini akan tercapai. Peluang ke Disneyland Paris ini adalah terhad dan terbuka kepada insan-insan yang cepat lakukan tempahan sahaja!


Tiada Risiko Langsung

Dan jika anda masih ragu-ragu pasti tentang ini, saya sekarang akan hapuskan sebarang keraguan anda dengan MEMBERI...

Cuba masuk dulu program RAHSIA Perisian Duit Cloud saya ini tanpa risau. Masuk dan cuba dulu PROGRAM RAHSIA ini selama 60 hari. Selama 60 hari... Jika pada bila-bila jam, anda mahukan wang anda kembali sepenuhnya, beritahu sahaja kepada saya dan saya akan proses pengembalian wang anda secara penuh, tanpa bertanya, tanpa sebarang soal selidik. Saya akan lakukan ini serta-merta tanpa berlengah-lengah. Jadi segala risiko adalah dengan saya. Anda tiada sebarang risiko untuk sekadar mencuba masuk program ini.


Mengapa Saya Berani Memberikan Jaminan Pulangan Wang Ini?

Kerana saya betul-betul yakin 100% yang program RAHSIA Perisian Duit Cloud saya ini akan benar-benar membantu anda menjadi seorang jutawan sekelip mata. Ramai orang yang telah memperolehinya cukup berpuas-hati sekali.

Tiada siapa lagi setakat yang saya tahu lah, setakat beberapa saat ini, meminta kembali wang kerana mereka terus mahu menggunakan program RAHSIA saya untuk menjana pendapatan gila-gila atas angin tanpa henti siang dan malam.

Juga, anda boleh menyimpan dan menggunakan segala bonus yang diberi secara PERCUMA sahaja walaupun anda telah meminta wang kembali. Saya ikhlas ingin membantu, jadi jika anda tidak berpuas hati untuk apa-apa sebab pun, (tapi saya yakin 100% anda akan berpuas hati dengan program ini) anda masih boleh SIMPAN kesemua bonus yang bernilai lebih dari RM250,000 secara PERCUMA sahaja.

Ingat, anda boleh minta kembali wang untuk apa-apa sebab sekalipun. Tak perlu cerita atau berikan apa-apa penjelasan mengapa anda mahu wang kembali. Memang terPOWER!

Jadi fikirkan... Saya yang sebenarnya mengambil risiko di sini.

Bimbingan Support Paling POWER Di Pasaran

Yang sebenarnya secara logic kan, tak perlu apa-apa bimbingan pun setelah menjadi ahli VIP Program RAHSIA Perisian Duit Cloud ini, hanya perlu tekan install, masukkan nombor akaun bank dan wham duit masuk. Namun jika anda ada sebarang pertanyaan atau masalah yang ingin di utarakan, team Perisian Duit Cloud saya rela mengorbankan semua masa, tidur dan mengorbankan segala-galanya agar anda dibelai dan dijaga sepenuhnya.

Biar saya ulangi, apa-apa masalah sekalipun. Masalah keluarga pun boleh di selesaikan oleh team saya.

Bantuan bimbingan ini berjalan 24 jam sehari walau di awal jam 3 pagi pun kami rela mengekang mata memastikan sebarang pertanyaan anda di jawab sekilas pintas.

Bantuan bimbingan ini tiada had masa, anda akan dapat bantuan selama-lamanya, selagi anda masih hidup di dunia ini.

Akhirkata.

Dalam dunia ini, ada DUA jenis manusia.

SATU – manusia yang terlalu pandai, terlalu banyak berfikir dan terlalu takut mengambil risiko walaupun risiko ini tidaklah seberapa. Golongan ini akan sentiasa rugi dan sering terlepas peluang untuk menamatkan zaman perhambaan kewangan mereka. Ya, anda semua adalah hamba kewangan kerana anda TERPAKSA meluangkan masa anda yang berharga untuk orang lain atau untuk organisasi swasta atau kerajaan.

DAN

DUA – manusia yang tidak banyak berfikir, terus ambil sebarang peluang di depan mata yang mereka nampak. Fikirkan, untuk berjaya dalam hidup ini, anda perlu mencuba lagi dan lagi dan lagi. Walaupun, seperti saya mungkin pernah membeli apa-apa e-book, aplikasi atau memasuki seminar tetapi tidak mendatangkan pendapatan untuk anda. Tetapi hanya satu sudah cukup untuk BHAM buat duit gila-gila. Orang yang kaya dan berjaya adalah orang yang selalu mengambil risiko dan mencuba macam-macam peluang. Saya harap anda adalah sebegini. Jika ya, bermakna anda satu species dengan saya, suka mencuba-cuba dan lihatlah saya sekarang – sudah kaya melampaui segala impian saya sebelum ini.

Jadi, buangkan segala berfikir terlalu panjang atau mengira-ngira. Buang otak anda dan terus terjun memasuki program RAHSIA Perisian Duit Cloud ini. Cepat sebelum terlambat, nanti nyesal tak sudah!

Kata Dua Terakhir

Jika anda orang yang berkeluarga, saya minta tenung sekarang ke air muka keluarga anda, adakah anda sanggup menggadaikan masa depan mereka dengan melepaskan satu-satunya peluang untuk mengubah nasib mereka buat selamanya. Hanya semata-mata takut dengan sedikit kerugian duit yang mungkin akan habis ke benda-benda mengarut pun lepas ini, saya sarankan anda jangan memandai nak menggadaikan masa depan mereka.

Kalau anda bersendiri pun takpe, berdiri ke depan cermin sekarang, dan lihat orang yang di depan anda itu. Adakah anda sanggup menggadai masa depan si dia itu, hanya kerana ada sedikit keraguan.

 

BUANG segala keraguan, BUANG segala pemikiran… lakukan sesuatu yang akan mengubah hidup anda dalam masa beberapa minit saja lagi. Nak ragu kenapa lak, jumlah untuk memasuki program ini sekadar celah gigi sahaja sebenarnya berbanding dengan pendapatan yang anda akan terima nanti… sah masuk punya!

Ya Encik Affendy Zain! Berikan Saya Akses Ke Program RAHSIA Anda!

Saya sudah bersedia sepenuhnya untuk menjadi seorang jutawan sekelip mata dan menjana pendapatan sebanyak RM50,000 ke atas sebulan sekelip mata

Saya hendak mula menjana wang dalam masa 15 minit dari sekarang

Saya faham saya boleh meminta kembali 100% wang saya jika tidak berpuas-hati dan boleh simpan segala bonus yang bernilai lebih dari RM150,000

Saya faham yang harga terhad ke tarikh yang tertera di atas dan akan kembali ke asal bila-bila jam sahaja

Saya Mahu Menjadi Ahli VIP Program RAHSIA Perisian Duit Cloud Serta Merta Dengan Harga Istimewa Gila Anda Sebanyak RM 1,000.00 RM350. Saya hendak dapatkannya CEPAT sebelum harganya naik melambung semula!


Lagi sekali, saya minta anda buangkan pemikiran mendalam anda itu, BUANG segala keraguan anda ke dalam tong sampah sekarang dan lakukan tempahan SEKARANG juga sebelum terlambat. Lakukan keputusan yang bakal mengubah hidup anda.

Mendoakan kejayaan anda... Insyaallah,

Affendy Zain

@ Jutawan Muda Perisian Duit Cloud

P.S. Saya boleh pada bila-bila masa menarik balik tawaran istimewa saya ini. Ini mungkin peluang terakhir anda untuk mendapatkannya dengan harga gila yang saya berikan di atas. Saya juga mungkin tidak mahu jual lagi dah akses ke program rahsia saya selepas ini. Satu cara sahaja untuk anda - dapatkan hari ini juga sebelum terlambat! Jika anda tiada duit di tangan, saya sarankan anda berlari meminjam duit dari kaum keluarga, sahabat-sahabat handai, mungkin lari ke mana-mana mesin ATM dan gunakan advance kad kredit anda kerana yakinlah dalam masa 2 jam lebih sahaja lepas tu, tiada masalah untuk membayar penuh pinjaman ini.Takde masalah lah...

P.P.S. Perlu di ingatkan lagi sekali yang ini adalah program rahsia DUDUK DIAM dan lihat duit bergolek masuk ke akaun Maybank anda tak henti-henti 24 jam sehingga the nun pagi pun duit akan terus berjalan memasuki akaun bank anda. Hanya perlu klik install di cloud sekali seumur hidup sahaja dan biarkan ia berjalan sendiri sahaja sampai bila-bila.